Winkelwagen is leeg

Kletspot Kids editie

Kletspot voor de Kids


De kletspot 'kids editie'. Speciaal voor kids tussen de 6 en 14 jaar. *
Tof om kado te geven en te krijgen!
Aan de kant met de Ipad, Xbox en andere schermen;-) want ook kinderen hebben soms even een WIFI PAUZE nodig. Gezellig met elkaar communiceren, plezier maken en vooral LACHEN!


De Kletskaarten zijn voorzien van 100 leuke en grappige vragen.
Om de kids nog meer te stimuleren hebben ze de mogelijkheid om het KLETSSPEL te spelen. Hiervoor zijn er een dobbelsteen en spelregels toegevoegd. Het spelen met de dobbelsteen is juist erg geschikt voor kinderen vanaf een jaar of negen. Dit omdat er bij deze variant ook vragen bedacht moeten worden en uit ervaring is gebleken dat dat moeilijker is voor jongere kinderen.


Door de toevoeging van deze speloptie is deze versie van de KLETSPOT voor elke leeftijd. Hilarisch, Grappig en Onwijs Gezellig!
*De kletspot 'kids editie' wordt geleverd in een mooie plastic pot van 13 cm hoog en 11 cm doorsnede. De dobbelsteen varieert van kleur, net als het randje om de deksel.
* Je kunt aangeven of het een kadootje voor een jongen of een meisje is. Het enige verschil is de kleur rand van de deksel. Verder zijn de potten voor jongens en meisjes geschikt!
€ 13,95
Korting

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.